Remmendalens Eldorado

Våre mål i trolltangen er å gi barna en basiskompetanse gjennom lek og læring i et sosialt samspill. Sosial kompetanse og barns medvirkning er viktige emner som vi har fokus på.

Trolltangen_matpåbål
Trolltangen Naturbarnehage ønsker at barna skal få størst mulig glede av å være ute i naturen og bli kjent med hva den har å tilby.
Vi har ett unikt uteområde som gir motoriske utfordringer. Vi har også en flott grillhytte hvor vi varmer oss på kalde dager, spiser lunsj, har ulike aktiviteter, eller bare samles til kos og hygge.
Vi har gangavstand til Rød Herregård hvor vi ofte går til iløpet av året. Den unike Remmendalen er vår nærmeste nabo. Den blir brukt flittig. Her har vi tilgang til ett rikt dyreliv, som vi selvfølgelig har fokus på i vår årsplan. Vi tenner bål ved uteplassen som er et naturlig samlingspunkt for både voksne og barn.
Vi ønsker å lære barna å bli glad i naturen. Det å stimulere til aktivitet og opplevelser i naturen og nærmiljø er grunnleggende hos oss. Vi tar oss tid til å undre oss sammen med barna og det de har å fortelle.
Vi har 8 dyktige ansatte som har som mål at Trolltangen skal være ett hjemmekoselig sted å komme til; en kopp kaffe eller te serverer vi gjerne til de foresatte.
Hjertelig velkommen til Trolltangen